Florin Marin, demis de la Dacia Mioveni

Antrenorul Florin Marin a fost demis, miercuri, de la conducerea tehnică a echipei Dacia Mioveni şi ar putea fi înlocuit de fostul tehnician de la FC Argeş, Sorin Cârţu.

1 afișare
Imaginea articolului Florin Marin, demis de la Dacia Mioveni

Florin Marin a fost demis de la Dacia Mioveni şi ar putea fi înlocuit cu Sorin Cârţu

Dacia Mioveni, formaţie aflată în acest sezon la prima participare în Liga I, a acumulat în primele 10 etape ale campionatului doar 6 puncte şi ocupă locul 17, penultimul, în clasament.

Echipa argeşeană a susţinut, miercuri, un antrenament, la finele căruia Florin Marin şi-a luat rămas bun de la jucători. "Vă mulţumesc pentru tot ce aţi făcut, dar eu plec pentru că aşa au vrut oamenii. În condiţiile care au fost până acum, eu nu mai pot lucra", le-a spus tehnicianul jucătorilor.

TITLURILE ZILEI

Conducerea clubului Dacia Mioveni nu a comentat plecarea lui Florin Marin de la echipă, dar a anunţat că joi va organiza o conferinţă de presă pentru a lămuri situaţia.

"Duminică, după miezul nopţii, m-a sunat Florin Marin şi mi-a spus că este nemulţumit că nimeni din conducere nu ajută echipa, referindu-se la arbitraj, şi în aceste condiţii el nu mai stă la Dacia. În această seară vom avea o şedinţă cu toată conducerea clubului şi vom vedea ce vom face", a declarat primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu.

Favorit pentru preluarea funcţiei de antrenor principal la Dacia Mioveni este Sorin Cârţu, fost tehnician la Universitatea Craiova, Poli Ştiinţa Timişoara şi FC Argeş. Cârţu se afla miercuri la Craiova şi a confirmat negocierile. "Sunt discuţii, dar să vedem dacă se vor finaliza. Nu pot să refuz prietenii atunci când sunt la greu" a spus Cârţu, apropiat al omului de afaceri Gigi Neţoiu, unul dintre finanţatorii echipei.

Florin Marin a fost instalat la conducerea tehnică a formaţiei Dacia Mioveni cu câteva zile înainte de startul campionatului, când l-a înlocuit pe Ion Moldovan, antrenorul cu care formaţia argeşeană a reuşit prima promovare în Liga I din istorie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici