Florin Prunea, preşedintele lui Dinamo: Meciul următor e posibil să îl jucăm pe Arena Naţională

Florin Prunea, preşedintele lui Dinamo, a anunţat că echipa pe care o va conduce are şanse mari să dispute următorul meci de pe teren propriu pe Arena Naţională.

90 afișări
Imaginea articolului Florin Prunea, preşedintele lui Dinamo: Meciul următor e posibil să îl jucăm pe Arena Naţională

Florin Prunea, preşedintele lui Dinamo: Meciul următor e posibil să îl jucăm pe Arena Naţională

În acest sezon, Dinamo a disputat o singură partidă pe Arena Naţională, cea din runda a doua, contra Universităţii Craiova, scor 0-2. Ulterior, stadionul a fost destinat concertelor, iar apoi s-a intrat într-un proces de reabilitare a terenului. Astfel, sunt şanse foarte mari ca meciul Dinamo-FC Botoşani, din etapa a noua, să se dispute pe cel mai mare stadion al ţării.

"Cred că la etapa cu Botoşaniul jucăm acolo. Atunci se termină reabilitarea terenului, se termină cu concertele. Cu Botoşaniul sperăm să jucăm acolo, conform contractelor", a declarat Prunea, marţi dimineaţă, la ProSport LIVE. În acest sezon, Dinamo a jucat doar cu Craiova pe Arena Naţională, partidă încheiată cu o înfrângere, 0-2. Ulterior, bucureştenii au jucat partidele de pe teren propriu pe arena din “Ştefan cel Mare”, loc unde au obţinut singurele victorii din acest sezon: cu Academica Clinceni, 4-2, şi FC Hermannstadt, 3-0.

TITLURILE ZILEI

După şapte runde scurse din actuala ediţie de campionat, Dinamo ocupă locul 9, cu şase puncte acumulate. În etapa următoare, echipa antrenată de Dusan Uhrin Jr. va juca la Sfântu Gheorghe, contra lui Sepsi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici