Fostul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill, despre reuşita lui Rafael Nadal la Roland Garros: Nu vom mai vedea acest lucru vreodată

Rafael Nadal a intrat în istoria tenisului mondial prin reuşita sa spectaculoasă. Duminică, 9 iunie, s-a impus din nou în finala de la Roland Garros şi a ajuns la al 12-lea titlu câştigat la turneul de Grand Slam din Paris.

3922 afișări
Imaginea articolului Fostul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill, despre reuşita lui Rafael Nadal la Roland Garros: Nu vom mai vedea acest lucru vreodată

Darren Cahill, despre Nadal, câştigător a 12 titluri la Roland Garros: Nu vom mai vedea acest lucru

Iubitorii, dar şi oamenii din "sportul alb" nu au rămas indiferenţi în faţa jucătorului din Spania. Fostul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill, cunoscut pentru comentariile lui pe conturile de socializare, a oferit o nouă părere, de data această despre campionul Franţei.

"Dimineaţa de după şi încă îmi este greu să înţeleg cum un jucător a reuşit să câştige de 12 ori acelaşi Grand Slam. Nu vom mai vedea acest lucru vreodată şi spun asta de 3 ani. Felicitări Rafa. Au dat peste cap matriţa când te-au creat. Dominic, efort superb. Va veni şi timpul tău", este mesajul pe care l-a scris Darren Cahill pe contul lui de Twitter.

TITLURILE ZILEI

Rafael Nadal a încheiat în lacrimi finala jucată în faţa sportivului din Austria, Dominic Thiem, pe care l-a învins în patru seturi după trei ore şi patru minute de joc, scor 6-3, 5-7, 6-1, 6-1.

E ceva deosebit. Mi-e greu să explic. E un vis. Mi-aduc aminte când am jucat aici prima oară, în 2005, nu-mi imaginam că voi reuşi aşa ceva, să câştig turneul şi în 2019”, a spus sportivul iberic, la interviul oferit pe teren, imediat după finală.

Pentru Nadal, acesta este al 18-lea trofeu de Grand Slam al carierei. Roger Federer conduce clasamentul cu 20 de titluri, în timp ce, pe locul trei, se află Novak Djokovic. Sârbul a câştigat 15 trofee de Grand Slam.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici