Fostul fotbalist Florin Grigore a încetat din viaţă la 59 de ani

Fostul fotbalist Florin Grigore, coleg la Sportul Studenţesc, la începutul anilor '80, cu Gino Iorgulescu, Mircea Sandu şi Gheorghe Hagi, a încetat din viaţă la vârsta de 59 de ani, informează, marţi, site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

693 afișări
Imaginea articolului Fostul fotbalist Florin Grigore a încetat din viaţă la 59 de ani

Fostul fotbalist Florin Grigore a încetat din viaţă la 59 de ani (Foto: Marius Cristescu / Mediafax Foto)

"Unul dintre cei mai buni fotbalişti din istoria postbelică a României, Florin Grigore, a încetat din viaţă la doar 59 de ani. Extremă dreaptă de o rară viteză şi tehnicitate, Florin Grigore s-a impus mai întâi în echipa de legendă a celor de la CS Târgovişte, la sfârşitul anilor '70. După ce a jucat timp de trei sezoane acolo (1978-1981), Florin Grigore s-a transferat la Sportul Studenţesc pentru care a jucat alte trei sezoane, între 1981 şi 1984", se menţionează pe site-ul citat.

TITLURILE ZILEI

La gruparea Sportul Studenţesc, mijlocaşul Florin Grigore a fost coleg de echipă cu fotbalişti importanţi ai României, precum Andrei Speriatu, Mihai Marian, Paul Cazan, Gino Iorgulescu, Ion Munteanu II, Gheorghe Hagi, Emilian Şerbănică, Alexandru Terheş, Marcel Coraş, Mircea Sandu şi Marian Bucurescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici