Fostul fotbalist Teodor Lucuţă a decedat

Fostul fotbalist Teodor Lucuţă, triplu campion naţional cu Dinamo Bucureşti, a decedat, luni, la vârsta de 57 de ani, se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

9365 afișări
Imaginea articolului Fostul fotbalist Teodor Lucuţă a decedat

Fostul fotbalist Teodor Lucuţă a decedat (Imagine: www.fcdinamo.ro)

Născut la 2 mai 1955 în Bucureşti, Lucuţă a fost un produs sută la sută al clubului Dinamo Bucureşti, câştigand în campionatul 1972-1973 titlul naţional de juniori cu tinerii alb-roşii, fiind chiar căpitanul echipei.

În continuare, în întreaga sa carieră a evoluat ca fundaş stânga numai la Dinamo, între 1973 şi 1980 jucând 128 de partide în Divizia A şi marcând un gol. A cucerit de trei ori titlul, în ediţiile 1972/73, 1974/75 si 1976/77. De trei ori a îmbrăcat tricoul echipei naţionale a României, debutând la 16.11.1975, la meciul România - Spania 2-2. A evoluat de asemenea în 12 partide în cupele europene.

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici