Fostul mare fotbalist Uli Hoeness şi-a anunţat retragerea de la conducerea clubului Bayern Munchen

Fostul mare fotbalist Uli Hoeness (67 de ani) şi-a anunţat retragerea de la preşedinţia lui Bayern Munchen şi de la conducerea consiliului de administraţie al clubulului.

82 afișări
Imaginea articolului Fostul mare fotbalist Uli Hoeness şi-a anunţat retragerea de la conducerea clubului Bayern Munchen

Fostul mare fotbalist Uli Hoeness şi-a anunţat retragerea de la conducerea clubului Bayern Munchen

”Voi rămâne în consiliul de administraţie, dar voi renunţa la conducerea acestuia. De asemenea, voi renunţa la preşedinţia clubului, atunci când va veni timpul”, a declarat Hoeness, conform Bild, în timpul turneului caritabil de golf, FC Bayern Charity Golf Cup.

Membrii clubului vor alege, în noiembrie, un înlocuitor pentru Hoeness, iar Herbert Hainer, fostul preşedinte al companiei Adidas, ar putea fi acesta.

”Ce s-a creat aici, atât din punct de vedere social, cât şi sportiv, este nemaiîntâlnit. Asta face ca Bayern să fie atât de iubită. Vrem să fim diferiţi faţă de cei care urmăresc doar profitul financiar din acest sport”, a mai adăugat Hoeness.

TITLURILE ZILEI

În cariera sa de jucător, Hoeness a fost triplu campion al Germaniei, cu Bayern Munchen. Alături de Bayern, a mai cucerit Cupa Germaniei, de trei ori Cupa Campionilor Europeni şi Cupa Intercontinentală. Alături de naţionala Germaniei, Hoeness este atât campion european, cât şi campion mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici