Fotbalist full-time, designer de ocazie. Hector Bellerin a creat echipamentul pentru FIFA 21

  • Hector Bellerin a creat cinci noi echipamente pentru un joc de fotbal.
  • Spaniolul joacă pentru gruparea engleză Arsenal Londra.
  • FIFA 21 are un mod de joc, VOLTA, unde varietatea de tricouri este mare.
257 afișări
Imaginea articolului Fotbalist full-time, designer de ocazie. Hector Bellerin a creat echipamentul pentru FIFA 21

Fotbalist full-time, designer de ocazie. Hector Bellerin a creat echipamentul pentru FIFA 21

Hector Bellerin, fundaşul celor de la Arsenal Londra, şi-a schimbat meseria pentru cea de designer. La invitaţia EA SPORTS, el a creat cinci noi echipamente pentru jocul FIFA 21. El a povestit cum s-a inspirat din natură, şi cum a încercat să-i facă pe oameni atenţi la mediul înconjurător.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici