Fotbalist înjunghiat într-un atac la un supermarket din Italia

Fotbalistul spaniol al echipei Monza, Pablo Mari, a fost înjunghiat joi, alături de alte cinci persoane, într-un centru comercial din oraşul Assago, în apropiere de Milano, a anunţat poliţia italiană Carabinieri.

487 afișări
Imaginea articolului Fotbalist înjunghiat într-un atac la un supermarket din Italia

Fotbalist înjunghiat într-un atac la un supermarket din Italia

Carabinierii au declarat că o persoană a murit, un cetăţean bolivian în vârstă de 47 de ani care lucra la supermarket. Un alt angajat a fost rănit, împreună cu patru clienţi, inclusiv Mari, al cărui agent a declarat că rănile sale nu sunt grave.

Directorul executiv al Monza, Adriano Galliani, a spus pentru Sky Italy: „Pablo Mari avea o rană destul de adâncă pe spate, care din fericire nu i-a atins organele vitale, cum ar fi plămânii sau altele. Viaţa lui nu este în pericol, ar trebui să se recupereze rapid".

Fundaşul central, în vârstă de 29 de ani, este împrumutat la Monza, club din Serie A, de la clubul Arsenal din Premier League, care a precizat într-un comunicat: „Am fost în contact cu agentul lui Pablo, care ne-a spus că este în spital şi nu este grav rănit".

Mikel Arteta, managerul lui Arsenal, a declarat: „Tocmai am aflat. Ştiu că (directorul tehnic) Edu a luat legătura cu rudele sale. Este în spital, dar pare să fie bine".

Arteta a vorbit la o conferinţă de presă după meciul echipei sale în deplasare cu PSV Eindhoven în Europa League.

Galliani a declarat anterior pe Twitter: „Dragă Pablo, suntem cu toţii aici, aproape de tine şi de familia ta, te iubim, continuă să lupţi aşa cum ştii să faci, eşti un războinic şi te vei face bine în curând".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici