Fotbalistul Arnold Peralta a fost asasinat în Honduras

Fundaşul Arnold Peralta, component al echipei naţionale a Hondurasului şi al formaţiei Olimpia, a fost asasinat, joi, în faţa unui centru comercial din oraşul La Ceiba, a anunţat poliţia locală, citată de El Mundo Deportivo.

1174 afișări
Imaginea articolului Fotbalistul Arnold Peralta a fost asasinat în Honduras

Fotbalistul Arnold Peralta a fost asasinat în Honduras (Imagine: Zimbio)

Jucătorul, care a jucat şi în Europa, la Glasgow Rangers, a fost atacat de o persoană necunoscută în momentul în care se pregătea să urce în maşină, fiind împuşcat în cap.

Peralta evolua la Olimpia, cea mai populară echipă din Honduras, cu 29 de titluri în palmares.

Arnold Peralta fusese convocat de selecţionerul Hondurasului, Jorge Luis Pinto, pentru meciul amical cu Cuba, programat la 16 decembrie.

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici