Fotbalistul brazilian Marcelo, acuzat de fraudă fiscală de aproximativ 500.000 de euro

Procurorii provinciali de la Madrid au depus o plângere împotriva fundaşului echipei Real Madrid, Marcelo, pentru fraudarea statului spaniol cu 490.917 euro, în 2013, suma reprezentând impozitul pe drepturile sale de imagine, informează AS.

160 afișări
Imaginea articolului Fotbalistul brazilian Marcelo, acuzat de fraudă fiscală de aproximativ 500.000 de euro

Fotbalistul brazilian Marcelo, acuzat de fraudă fiscală de aproximativ 500.000 de euro

Marcelo este acuzat că a creat "o structură corporativă pentru a ascunde veniturile obţinute prin exploatarea drepturilor de imagine şi pentru a-şi crea un avantaj fiscal ilegal", notează sursa amintită.

Fundaşul stânga brazilian este ultimul fotbalist implicat în acest tip de scandal, după celebrele cazuri ale lui Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Radamel Falcao sau Alvaro Arbeloa.

În vârstă de 29 de ani, Marcelo evoluează la Real Madrid din 2007 şi este al doilea căpitan al echipei, după Sergio Ramos. În această perioadă, el a jucat în 417 meciuri şi a reuşit să câştige, printre alte trofee, trei Ligi ale Campionilor.

TITLURILE ZILEI

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici