Fotbalul a trecut în plan secund la meciul dintre Cadiz şi Barcelona după ce un fan a făcut infarct. Portarul gazdelor a alergat imediat după defibrilator

  • Portarul lui Cadiz, Jeremias Ledesma, a fost aplaudat după ce a traversat terenul pentru a înmâna un defibrilator paramedicilor care tratau un fan din tribune.
  • Incidentul a avut loc în minutul 85 al meciului din La Liga dintre Cadiz şi Barcelona.
871 afișări
Imaginea articolului Fotbalul a trecut în plan secund la meciul dintre Cadiz şi Barcelona după ce un fan a făcut infarct. Portarul gazdelor a alergat imediat după defibrilator

La scorul de 2-0 pentru Barcelona, un fan al lui Cadiz a suferit un infarct în tribune, ceea ce a dus la oprirea imediată a meciului.

Paramedicii s-au grăbit să îl trateze pe fanul care avea nevoie de îngrijiri medicale urgente. Portarul lui Cadiz, Ledesma, nu a stat pe gânduri şi a alergat cu un defibrilator pentru a-l înmâna paramedicilor, potrivit Sport Bible.

Meciul a fost întrerupt aproape o oră, stadionul rămânând tăcut după incident.

Jucătorul Barcelonei, Ronald Araujo, a fost văzut rugându-se în centrul terenului, în timp ce portarul Marc Andre Ter Stegen părea extrem de îngrijorat.

În primă fază, jucătorii au fost lăsaţi pe teren, toate atenţiile fiind îndreptate către fanul aflat în suferinţă în tribune. În cele din urmă, meciul a fost oprit, iar arbitrul a ordonat jucătorilor să se întoarcă în vestiar.

Suporterul a fost resuscitat şi apoi dus la spital. Medicul care l-a salvat a fost aplaudat de întreg stadionul.

La reluarea partidei, Barcelona a marcat alte două goluri, Ansu Fati şi Ousmanne Dembele asigurând victoria cu 4-0 pentru clubul catalan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici