FOTO Primul mesaj după accidentare al Mihaelei Buzărnescu. Are un ligament rupt şi anunţă că nu va juca la US Open

Mihaela Buzărnescu a anunţat, vineri, pe reţelele de socializare, că are un ligament rupt şi întindere la alte două ligamente la glezna pe care şi-a accidentat-o în meciul contra ucrainencei Elina Svitolina din primul tur al Rogers Cup şi că nu va putea juca la US Open.

3159 afișări
Imaginea articolului FOTO Primul mesaj după accidentare al Mihaelei Buzărnescu. Are un ligament rupt şi anunţă că nu va juca la US Open

Mihaela Buzărnescu are un ligament rupt şi a anunţat că nu va juca la US Open

"Vestea bună este că nu am niciun os rupt. Vestea proastă este că am un ligament rupt şi alte două întinse. Foarte trist este că nu voi mai juca la US Open Series, dar voi face tot ce-mi stă în putinţă să mă recuperez pentru turneele asiatice. Vă mulţumesc tuturor pentru susţinere! Vă ţin la curent", a scris Mihaela Buzărnescu, pe Twitter.

În meciul cu Elina Svitolina, la Montreal, Mihaela Buzărnescu şi-a sucit glezna în momentul în care a alergat după un vole al ucrainencei, s-a prăbuşit pe teren şi a început să urle de durere, apoi a stat minute bune în grija medicilor şi a părăsit arena în scaunul cu rotile, oferind imagini cutremurătoare pentru lumea tenisului.

TITLURILE ZILEI

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici