Francesco Totti: Lionel Messi este numărul unu, numai să nu-i spuneţi lui Cristiano Ronaldo

Fostul mare fotbalist al echipei AS Roma, Francesco Totti, crede că fotbalul şi-a pierdut din strălucire, din cauza aspectului financiar, şi că sumele care se plătesc în schimbul jucătorilor nu reflectă realitatea. Legenda Romei nu conteneşte, însă, să vorbească la superlativ despre Lionel Messi.

2917 afișări
Imaginea articolului Francesco Totti: Lionel Messi este numărul unu, numai să nu-i spuneţi lui Cristiano Ronaldo

Francesco Totti: Lionel Messi este numărul unu, numai să nu-i spuneţi lui Cristiano Ronaldo

Francesco Totti este de părere că argentinianul este cel mai bun fotbalist din lume, chiar dacă rivalul său Cristiano Ronaldo a câştigat al cincilea Balon de Aur al carierei, în această lună.

"Prefer fotbalul care se juca în urmă cu mult timp. Astăzi, este o adevărată nebunie. Jocul s-a schimbat dramatic faţă de cel din perioada mea. Prefer fotbalul romantic de dinainte, acum totul se raportează la bani.

Neymar este un bun exemplu. Este exagerat să plăteşti 250 de milioane de euro pentru un jucător. E pur şi simplu ireal. Dar Messi este numărul unu, numai să nu-i spuneţi lui Cristiano!", a spus Totti, într-o conferinţă de presă susţinută la Dubai.

TITLURILE ZILEI

Lionel Messi (30 de ani) şi Cristiano Ronaldo (32 de ani) au în palmares câte cinci Baloane de Aur, toate cucerite în ultimii zece ani. În 2017, cei doi au marcat aproape la fel de multe goluri. Messi a înscris de 54 de ori, iar Ronaldo a reuşit cu unul mai puţin, însă cel mai bun marcator al anului a fost Harry Kane, cu 56 de goluri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici