CM 2018 | Bucurie la Paris pentru victoria echipei naţionale, curmată de gaze lacrimogene: "De la lacrimi de bucurie, la lacrimi de durere" - VIDEO

Franţa s-a calificat în finala CM 2018, după ce a învins Belgia, 1-0, iar în capitala ţării s-a declanşat petrecerea care spre final a degenerat în lupte cu forţele de ordine. „Les Bleus” au obţinut biletul pentru marea finală, unde aşteaptă învingătoarea din partida Anglia - Croaţia.

851 afișări
Imaginea articolului CM 2018 | Bucurie la Paris pentru victoria echipei naţionale, curmată de gaze lacrimogene: "De la lacrimi de bucurie, la lacrimi de durere" - VIDEO

CM 2018 | Cum au sărbătorit francezii victoria echipei naţionale şi calificarea în FINALA Campionatului Mondial - VIDEO

Francezii au ajuns pentru a treia oară în ultimii 20 de ani în ultimul act al turneului final, motiv pentru locuitorii Parisului să sărbătorească. Mai mult de 20.000 de suporteri au văzut meciul cu Belgia pe un ecran gigant aflat în faţa Primăriei, iar la final au cântat imnul. De asemenea, pe străzi sau la terase, grupurile de suporteri şi-au manifestat bucuria şi au adoptat ca slogan: Suntem în finală!

Champs-Elysées a devenit apoi centrul distracţiei, acolo unde s-au adunat majoritatea fanilor. S-a cântat şi dansat, au fost lansate şi mai multe petarde, iar totul a fost ţinut sub observaţie de peste 1.200 de poliţişti şi jandarmi.

TITLURILE ZILEI

 

 

Suporterii au trecut însă de la lacrimi de bucurie, la lacrimi provocate de gazele lacrimogene date de jandarmi. Spre finalul petrecerii, mai mulţi fani au dat cu petarde şi au aruncat cu obiecte cuprinse de flăcări. 

 

În finală, Franţa va juca împotriva câştigătoarei dintre Anglia - Croaţia, meci ce va avea loc miercuri de la ora 21:00.

MECIUL A FOST TRANSMIS ÎN FORMAT LIVE TEXT AICI

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici