Franţa a învins Croaţia, scor 1-0, la Campionatul European U21. România rămâne pe locul 1 în grupa C

Franţa U21 a învins Croaţia U21, vineri, scor 1-0, în runda a doua a grupei C de la Campionatul European care se dispută în Italia şi San Marino. În urma acestui rezultat, România rămâne pe primul loc în grupă, la egalitate cu francezii, cu o etapă rămasă de disputat.

897 afișări
Imaginea articolului Franţa a învins Croaţia, scor 1-0, la Campionatul European U21. România rămâne pe locul 1 în grupa C

Franţa a învins Croaţia, scor 1-0, la Campionatul European U21. România rămâne pe locul 1 în grupa C

Unicul gol al partidei din San Marino a fost înscris în minutul 8, de Moussa Dembele, care a reluat cu capul o centrare venită de la Reine-Adelaide.

Cu o etapă rămasă de disputat din grupa C a turneului final, România ocupă locul 1, cu 6 puncte, la egalitate cu Franţa. Tricolorii au un golaveraj superior, 8-3, faţă de francezi, 3-1. În semifinale se vor califica cele trei câştigătoare de grupă şi cel mai bun loc secund.

Clasamentul grupei C:

1. România U21 - 6p
2. Franţa U21 - 6p
3. Anglia U21 - 0p
4. Croaţia U21 - 0p

TITLURILE ZILEI

Au mai rămas de disputat:

România - Franţa - 24 iunie, ora 22:00
Anglia - Croaţia - 24 iunie, ora 22:00

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici