Un jucător al Fiorentinei a avut coronavirus două luni, fără să ştie. Caceres: „Cred că virusul s-a îndrăgostit de mine”

  • Martin Caceres, fundaşul echipei Fiorentina, a dezvăluit că a avut timp de două luni coronavirus fără să ştie
  • Jucătorul de 33 de ani a declarat că a avut simptome în perioada 8 - 15 martie
  • Fotbalistul din Uruguay a fost diagnosticat negativ la ultimele teste
222 afișări
Imaginea articolului Un jucător al Fiorentinei a avut coronavirus două luni, fără să ştie. Caceres: „Cred că virusul s-a îndrăgostit de mine”

Sursă foto: Profimedia

Fundaşul echipei Fiorentina, Martin Caceres, este unul dintre jucătorii din Serie A care au fost infectaţi cu coronavirus. Jucătorul din Uruguay a declarat că nu ştia că a fost contaminat.

Martin Caceres, fundaş Fiorentina: Fără să ştiu, am avut coronavirus timp de 60 de zile. Am avut câteva simptome în perioada 8 - 15 martie.  În timp ce mă antrenam acasă, am simţit ceva la plămâni. Mi-au spus să stau în carantină şi că îmi va trece în 20 de zile.  Poate virusul s-a îndrăgostit de mine. Ieri am ieşit negativ după ce am făcut testele. Sunt ca nou.

Până la acest moment, clubul Fiorentina a efectuat de trei ori testul pentru coronavirus atât pe jucători, cât şi pe antrenori şi tot staff-ul, şi a fost diagnosticat un nou caz de SARS-CoV-2. Valhovic, Cutrone, Pezzella şi Caceres au fost vindecaţi, după ce au fost infectaţi la începutul lunii martie. La începutul antrenamentelor individuale, pe 4 mai, formaţia viola a anunţat că au fost diagnosticaţi pozitiv 3 jucători şi 3 membri din staff. Cinci au fost vindecaţi, iar unul este încontinuare în carantină. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici