Gală Superkombat, pentru ajutorarea victimelor inundaţiilor din judeţul Galaţi

Gala Superkombat World Grand Prix 2013 Final, care va avea loc pe 21 decembrie la Galaţi, va avea şi o latură caritabilă, organizatorii anunţând joi, într-o conferinţă de presă că se vor strânge fonduri pentru ajutorarea victimelor inundaţiilor

116 afișări
Imaginea articolului Gală Superkombat, pentru ajutorarea victimelor inundaţiilor din judeţul Galaţi

Gală Superkombat, pentru ajutorarea victimelor inundaţiilor din judeţul Galaţi

"Sunt mulţi oameni amărâţi, necăjiţi, care au suferit de pe urma inundaţiilor. Pe lângă apele care au nenorocit sute sau poate mii de locuinţe au venit şi cutremurele care crează panică şi probleme oamenilor din zonă. Un astfel de gest trebuie apreciat. Sper ca teledonul care va funcţiona în timpul galei de la Galaţi să strângă cât mai mulţi bani pentru că Guvernului îi e dificil să strângă banii necesari pentru ajutorarea oamenilor de acolo. Sper ca din acei bani să aducem puţină fericire oamenilor din zonă", a declarat primarul oraşului Galaţi, Marius Stan.

TITLURILE ZILEI

Proprietarul turneului Superkombat, Eduard Eremia, speră să strângă cât mai multe fonduri pentru ajutorarea victimelor inundaţiilor din judeţul Galaţi prin intermediul galelor pe care le organizează. "Noi vom anunţa la nivel global această iniţiativă prin intermediul comentatorilor de la Eurosport, în 24 de limbi. Apoi iniţiativa caritabilă va fi anunţată prin intermediul unui mesaj şi a unui site la evenimentele pe care le organizăm şi de către sportivii Superkombat. Tocmai pentru ca oamenii să poată sprijini la nivel global această iniţiativă. Vom încerca să aducem cât mai multe fonduri până în decembrie. Sperăm să aducem cât mai mulţi bani pentru acei oameni. Sunt trei evenimente conexe prin intermediul cărora sperăm să ne atingem scopul final până la gala din decembrie", a spus Irimia.

La evenimentul sportiv de la sfârşitul anului vor participa cei mai buni sportivi din circuitul Superkombat, în opt meciuri internaţionale.

Gala Superkombat World Grand Prix 2013 Final va fi transmisă în direct în peste 80 de ţări de pe cinci continente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici