Gheorghe Hagi, antrenor FC Viitorul: Eu cred că meritam să câştigăm în condiţii normale

FC Viitorul şi FC Botoşani au remizat, luni, scor 2-2, în etapa a cincea a Ligii I. La finalul partidei, Gheorghe Hagi s-a declarat foarte nemulţumit de arbitraj şi l-a ironizat pe Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj.

148 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Hagi, antrenor FC Viitorul: Eu cred că meritam să câştigăm în condiţii normale

Gheorghe Hagi, antrenor FC Viitorul: Eu cred că meritam să câştigăm în condiţii normale

Hagi se consideră nedreptăţit de arbitraj şi consideră că ar fi trebuit să câştige partida cu FC Botoşani. De asemenea, nu l-a uitat nici pe Dan Petrescu, cel care, după partida cu Chindia Târgovişte, din etapa a patra, scor 4-1 pentru CFR Cluj, a spus că a fost cea mai grea adversară pe care a întâlnit-o în ultimii ani.

"Am fost o echipă cuminte, n-am ieşit să zicem nimic. Poate aveam prea multe la începutul campionatului şi eram o surpriză neplăcută. Şi aici, şi la ultimul meci în depasare (n. red. – contra lui Sepsi, scor 2-2). Asta e, nu zicem nimic, mergem înainte. Poţi să pedalezi contra vântului? La Ganea nu e penalty? Eu cred că noi meritam să câştigăm în condiţii normale. La Constanţa a bătut vântul rău şi doar într-o direcţie. Dacă aş spune eu cu adevărat pe cine am fost eu supărat vă daţi seama ce iese? Trebuie să avem gol, să avem maximum de puncte.

TITLURILE ZILEI

Cred că pe Dan (n. red. – Petrescu) îl deranjez. E campioană 100% şi să nu cumva să-l deranjez. Nu i-am dominat niciodată noi. I-a dominat Târgovişte, care a fost echipa cea mai bună din campionat. A uitat de noi. A jucat Astana bine. V-aţi uitat la meciuri? Săracii! Bani mulţi cheltuiţi de pomană. N-o să se supere acum prietenul meu Dan. Şi dacă se supără, îi va trece. Mai mult respect, nu-i frumos să ne atace aşa subtil pe noi, care ne-am luptat cu tine acolo, şi să ne discreditezi aşa uşor. <Târgovişte e singura echipă care m-a pus în dificultate de doi ani de când sunt eu la CFR>, dar ai câştigat cu 4-1. Dacă nu-i trece, ne vedem pe teren şi vedem care pe care. Schimb toată echipa şi îl bat. Noi am schimbat toată echipa prin play-off şi prin Cupă când el era plecat prin China", a declarat Hagi, la conferinţa de presă.

După cinci runde, Viitorul se află pe locul secund în Liga I, cu 11 puncte acumulate, la două lungimi în spatele liderului CFR Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici