Gheorghe Hagi: Cu tot respectul pentru Pioli, dar să nu spună că Ianis e grăbit. Sunt dezamăgit

Conducătorul clubului FC Viitorul, Gheorghe Hagi, s-a declarat dezamăgit de modul în care a fost tratat fiul său la Fiorentina, precum şi de afirmaţiile făcute de antrenorul echipei italiene, Stefano Pioli, care a spus că lui Ianis Hagi i-a lipsit răbdarea.

639 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Hagi: Cu tot respectul pentru Pioli, dar să nu spună că Ianis e grăbit. Sunt dezamăgit

Gheorghe Hagi: Cu tot respectul pentru Pioli, dar să nu spună că Ianis e grăbit. Sunt dezamăgit

"Eu sunt dezamăgit de ce s-a întâmplat în acest an şi jumătate, pentru că el trebuia să joace, trebuia să aibă oportunitatea lui. Cu tot respectul pentru Pioli, dar să nu spună că Ianis e grăbit. Să nu spună! Îi amintesc lui Pioli că Ianis a jucat în Divizia A 30 de meciuri şi era căpitanul echipei noastre. Era în primii 100 din lume. Dacă nu ştia, i-o zice Hagi din România", a spus Gheorghe Hagi, joi, într-o conferinţă de presă.

Răspunsul dat de Gheorghe Hagi vine la doar câteva zile după ce antrenorul echipei Fiorentina, Stefano Pioli, a declarat că l-a apreciat pe Ianis, dar a fost nemulţumit de faptul că mijlocaşul în vârstă de 19 ani era nerăbdător să joace pentru formaţia de seniori.

"Este un băiat foarte bun, cu multe calităţi tehnice, dar se grăbea. Nu trebuie să punem presiune pe tineri, pentru că nu toţi sunt pregătiţi să joace imediat. Dacă nu ai răbdare, este corect să mergi pe alte drumuri", a spus tehnicianul italian, potrivit violanews.com.

Fostul internaţional s-a arătat mulţumit de evoluţiile lui Ianis Hagi în cadrul cantonamentului din Turcia, prestaţii remarcate inclusiv de staff-ul echipei naţionale de seniori a României.

"Credem că am făcut o investiţie foarte bună, într-un jucător talentat, unul dintre cei mai buni pe care îi avem. Cu rolul pe care îl are în teren, sper să îşi revină. A jucat foarte bine în pregătire, un jucător apreciat şi de cei de la naţionala mare, de antrenorii care au fost. Sper ca el să îşi recapete plăcerea de a juca fotbal, decizia, pentru că e un jucător care riscă, poartă şi numărul 10 şi sperăm să ne ajute, iar el să revină în top", a încheiat Gheorghe Hagi.

Ianis Hagi nu a jucat în niciun meci pentru Fiorentina, în acest sezon. Transferat în vara anului 2016 de la FC Viitorul, pentru două milioane de euro, fiul lui Gheorghe Hagi a strâns 48 de minute în ediţia trecută din Serie A, în două apariţii.

Tot pentru două milioane de euro a şi fost răscumpărat de Viitorul, însă gruparea italiană a păstrat un procent de 30 la sută din viitorul transfer al jucătorului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici