Gheorghe Hagi: Dan Petrescu îl vrea pe Andrei Ciobanu împrumut. Nu pot să-l dau

Gheorghe Hagi, antrenorul lui FC Viitorul, a anunţat la conferinţa de presă de după meciul cu FC Botoşani, scor 2-2, că Dan Petrescu, tehnicianul celor de la CFR Cluj vrea să-l transfere pe mijlocaşul Andrei Ciobanu (21 de ani), de la echipa sa.

157 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Hagi: Dan Petrescu îl vrea pe Andrei Ciobanu împrumut. Nu pot să-l dau

Gheorghe Hagi: Dan Petrescu îl vrea pe Andrei Ciobanu împrumut. Nu pot să-l dau

Ciobanu a avut un start de sezon excelent, reuşind două goluri spectaculoase în partidele de campionat cu FC Hermannstadt, scor 3-2, şi Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 2-2. Prestaţiile sale i-au adus interes din partea campioanei României, însă varianta propusă de Dan Petrescu, aceea a unui împrumut, nu este pe placul lui Hagi, care intenţionează să-l păstreze pe internaţionalul U21.

"Dan se poate califica (n. red. - după meciul cu Celtic), e antrenor foarte bun, a demonstrat şi la Urziceni. Ar fi o minune. Dacă se califică, ia bani mulţi şi poate ne mai ia jucători. Îl vrea pe Ciobanu împrumut. Nu puteam să-l dau. La mine nu poate să joace? Mi l-au luat pe Ţucudean, gratis. Şi au plătit mai mult pe alţii. La mine nu mai aveau, erau puţini", a declarat Gheorghe Hagi, luni seară, la conferinţa de presă.

TITLURILE ZILEI

Andrei Ciobanu este un produs al academiei celor de la Viitorul. Sezonul trecut, mijlocaşul a fost folosit de Hagi în 28 de partide şi a reuşit două goluri şi patru pase decisive. De asemenea, tânărul jucător a fost convocat de Mirel Rădoi la Campionatul European de tineret disputat în această vară. Ciobanu a fost introdus într-un singur meci, pe finalul partidei din semifinale cu Germania, scor 2-4.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici