Gheorghe Hagi, după ce directorul tehnic de la Genk a dezvăluit suma de transfer pentru Ianis: Să plătească

Antrenorul formaţiei Viitorul, Gheorghe Hagi, a sugerat, în conferinţa de după meciul Chindia Târgovişte-FC Viitorul, că directorul tehnic de la Genk, care a dat detalii despre suma de transfer pentru Ianis Hagi, ar trebui să plătească despăgubiri, existând clauze contractuale în acest sens.

8804 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Hagi, după ce directorul tehnic de la Genk a dezvăluit suma de transfer pentru Ianis: Să plătească

Gheorghe Hagi, după ce directorul tehnic de la Genk a dezvăluit suma de transfer pentru Ianis: Să plătească

Gică Hagi a declarat vineri, la conferinţa de presă care a urmat meciului dintre Chindia Târgovişte şi FC Viitorul, încheiat cu scorul de 1-0 în favoarea constănţenilor, că nu poate discuta despre suma de transfer al lui Ianis Hagi, pentru că există o clauză care interzice acest aspect.

Reacţia antrenorului formaţiei Viitorul vine după ce Dimitri Conde, directorul tehnic de la Genk, a declarat pentru HLN că suma de transfer pentru Ianis Hagi este jumătatea celei de 8 milioane de euro vehiculate în presă.

TITLURILE ZILEI

Întrebat în conferinţa de presă despre acest aspect, Gheorghe Hagi a spus că oficialul lui Genk a încălcat o clauză contractuală şi, astfel, ar trebui să plătească despăgubiri.

”Eu nu pot să vorbesc. Avem o clauză în contract. Atunci, el să plătească”, a spus Gheorghe Hagi, referitor la declaraţia lui Conde.

”Regele” a continuat explicând motivele transferului lui Ianis Hagi la Genk şi faptul că nu partea financiară a făcut diferenţa în alegerea echipei pentru care să evolueze tânărul.

”Aţi ţinut minte ce v-am zis despre transferul lui Ianis? Că am ales varianta cu banii cei mai puţini. Şi eu, şi Ianis! N-am ales banii. Am avut şi una medie, dar şi una foarte mare. Am luat-o pe cea mai mică. Am ales un lucru tehnic şi vom vedea dacă am ales bine sau nu”, a completat Gheorghe Hagi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici