Gheorghe Hagi: George Ganea să-i mulţumească lui Ţucudean

Gheorghe Hagi (54 de ani) a declarat la conferinţa de presă de după partida cu Dinamo Bucureşti, încheiată cu 5-0 în favoarea constănţenilor, că George Ganea a venit la FC Viitorul mulţumită lui George Ţucudean.

320 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Hagi: George Ganea să-i mulţumească lui Ţucudean

Gheorghe Hagi: George Ganea să-i mulţumească lui Ţucudean

George Ganea a evoluat pentru CFR Cluj în prima parte a sezonului 2018/2019, club la care a fost coleg cu George Ţucudean, fostul atacant de la Viitorul. Golgheterul ardelenilor i l-a recomandat lui Hagi pe Ganea, jucătorul de 20 de ani fiind transferat în februarie 2019.

"Ganea să-i mulţumească lui Ţucudean, pentru că l-am întrebat pe George şi mi-a dat referinţe foarte bune şi Ganea trebuie să-i mulţumească toată viaţa lui Ţucudean, pentru că a venit unde trebuie. Pentru el e o echipă care îi dă posibilitatea, bagă tineri, a venit unde trebuie. Uşor, uşor creşte, arată bine, e talentat”, a spus Gheorghe Hagi despre tânărul jucător în vârstă de 20 de ani.

TITLURILE ZILEI

Hagi l-a comparat pe George Ganea cu tatăl acestuia, Ionel Ganea, spunând că tânărul poate depăşi performanţele părintelui său.

”Părerea mea este că poate ajunge mai mare ca tatăl lui, e foarte dotat, e mult mai iute ca taică-su. Vede golul, e atacant, dar e mult mai iute decât taică-su. E atacant, dar o să ajungă mai bine. Să nu se supere Ganezul (n. red. - Ionel Ganea), că ştiţi că atunci când se supără...", a mai spus Hagi.

FC Viitorul a reuşit să obţină victoria în prima etapă a Ligii 1, luni, împotriva lui Dinamo Bucureşti, cu scorul de 5-0.

În următoarea etapă a Ligii 1, FC Viitorul se va întâlni cu Chindia Târgovişte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici