Gheorghe Popescu a anunţat transferul lui Ianis Hagi: Veţi fi surprinşi de ce echipe au fost şi sunt interesate de el

Managerul clubului FC Viitorul, Gheorghe Popescu, a anunţat la finalul partidei România U21 - Germania U21, scor 2-4, de la Campionatul European, că Ianis Hagi va pleca de la echipa constănţeană în următoarele zile.

6958 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Popescu a anunţat transferul lui Ianis Hagi: Veţi fi surprinşi de ce echipe au fost şi sunt interesate de el

Gheorghe Popescu a anunţat transferul lui Ianis Hagi: Veţi fi surprinşi de ce echipe au fost şi sunt interesate de el

În direct la Telekom Sport, Gică Popescu a lămurit situaţia lui Ianis: "Zilele următoare se va lua şi o decizie finală în cazul lui Ianis. Nu ştie niciuna dintre ofertele care există pentru el. Nu sunt puţine. Mâine, poimâine, îi vom prezenta ce există. Vom face o analiză şi vom lua o decizie. Nu le pot spune acum, dar veţi fi surprinşi de ce echipe au fost şi sunt interesate de Ianis Hagi.

Oricare dintre jucătorii români poate primi o ofertă din străinătate. Trebuie văzut acum dacă vor şi cluburile noastre", a spus Popescu.

TITLURILE ZILEI

Ianis Hagi a fost monitorizat de numeroase echipe în ultima perioadă. Fiul lui Gheorghe Hagi ar fi semnat un contract cu Girona în primăvară, însă după ce clubul catalan a retrogradat în Segunda Division, înţelegerea a picat. Dacă Girona ar fi rămas în Primera Division, Ianis ar fi făcut pasul spre prima ligă a Spaniei. Există zvonuri conform cărora Ianis e dorit de echipe din Belgia, Olanda şi Germania.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici