Gigi Becali: Dacă nu câştigă campionatul, Dică pleacă

Finanţatorul grupării FCSB, George Becali, a declarat, joi, că antrenorul Nicolae Dică nu va fi înlocuit până la finalul campionatului, dar a precizat că tehnicianul va fi demis în cazul în care echipa nu va câştiga campionatul.

383 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: Dacă nu câştigă campionatul, Dică pleacă

Gigi Becali: Dacă nu câştigă campionatul, Dică pleacă

"Dacă cineva vrea să pună la pariuri, să îşi pună toată averea că Dică rămâne la FCSB dacă ia titlul. Dar dacă nu cucereşte campionatul, pleacă. Până nu se termină sezonul ăsta, Dică nu va fi schimbat! Să fie clar asta! Dică e vinovat şi dacă pierdem titlul din cauza arbitrilor. El are vina lui, pentru că nu are suficiente puncte avans. Când eşti la Steaua, trebuie să prevezi asta, să nu te condiţioneze greşelile de arbitraj", a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

TITLURILE ZILEI

FCSB începe play-off-ul de pe poziţia a doua, cu 28 de puncte, la două puncte în spatele liderului CFR Cluj.

În vârstă de 37 de ani, Nicolae Dică o pregăteşte pe FCSB de vara trecută, iar de-a lungul carierei a mai antrenat SCM Piteşti, în liga a treia, echipă devenită între timp FC Argeş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici