Gigi Becali: Reghecampf este noul antrenor al echipei FC Steaua

Patronul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, că antrenorul Laurenţiu Reghecampf şi staful său vor fi prezenţi, joi, la antrenamentul echipei de la Mogoşoaia

9548 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali: Reghecampf este noul antrenor al echipei FC Steaua

Gigi Becali spune că Reghecampf este noul antrenor al echipei FC Steaua

"De mâine, la antrenament la Mogoşoaia va fi Reghecampf cu tot staful lui. M-am înţeles, dacă mâine este la antrenament. Este sub contract în Bulgaria, e pe locul I am înţeles, a făcut treabă acolo, bravo lui, dar Steaua e Steaua şi nu a putut să refuze oferta pe care i-am făcut-o eu. Nu o să dau detalii din contract, aşa am convenit cu el", a declarat Becali, la Digi Sport.

Laurenţiu Reghecampf, care antrenează pe Litex Loveci, a mai pregătit Steaua în perioada 2012-2014, câştigând campionatul României în sezoanele 2012/2013 şi 2013/2014. El îl va înlocui pe Nicolae Dică, tehnicianul care a pregătit partida cu ASA Târgu Mureş după demisia lui Mirel Rădoi.

TITLURILE ZILEI

Echipa Steaua Bucureşti a terminat la egalitate, miercuri, în deplasare, scor 1-1 (1-0), cu formaţia ASA Târgu Mureş, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii I, disputat pe Cluj Arena.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici