Girondins Bordeaux a câştigat pentru a patra oară Cupa Franţei

Formaţia Girondins Bordeaux a câştigat pentru a patra oară Cupa Franţei, învingând în finala disputată vineri seară, pe Stade de France, echipa Evian-Thonon, scor 3-2 (1-0).

139 afișări
Imaginea articolului Girondins Bordeaux a câştigat pentru a patra oară Cupa Franţei

Girondins Bordeaux a câştigat pentru a patra oară Cupa Franţei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Golurile învingătorilor au fost marcate de Cheick Diabaté '39, '89 şi Henri Saivet '53. Pentru Evian au înscris Yannick Sagbo '51 şi Brice Dja Djédjé '70.

Cele două echipe s-au întâlnit şi în ultima etapă a campionatului Franţei, meci în care s-a impus tot Bordeaux, cu scorul de 2-1.

Câştigătoarea Cupei Franţei va juca în grupele Ligii Europa.

Girondins Bordeaux a mai câştigat Cupa Franţei în 1941, 1986 şi 1987.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici