Grecia: Ciocniri între fani ai echipei Montpellier şi poliţie

Incidente între aproximativ 150 de suporteri ai formaţiei Montpellier şi forţele de ordine au avut loc, marţi, la stadionul echipei Olympiakos Pireu, cu o oră înainte de meciul din grupa B a Ligii Campionilor.

101 afișări
Imaginea articolului Grecia: Ciocniri între fani ai echipei Montpellier şi poliţie

Grecia: Ciocniri între fani ai echipei Montpellier şi poliţie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Violenţele au izbucnit după ce suporteri francezi, care intrau în stadion, au aruncat o fumigenă în direcţia forţelor de ordine, postate pentru separarea fanilor celor două echipe.

Poliţiştii au intervenit, iar ciocnirile au durat circa zece minute, însă nu s-au soldat cu răniţi sau arestări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici