Hagi şi Popescu au participat la meciul legendelor clubului Galatasaray

Foştii fotbalişti Gheorghe Hagi şi Gheorghe Popescu au participat, marţi seară, la un meci al legendelor clubului Galatasaray, organizat pentru a marca despărţirea grupării de stadionul Ali Sami Yen, pe care l-a folosit timp de 34 de ani, în intervalul 1966-2010, informează haberler.com.

21 afișări
Imaginea articolului Hagi şi Popescu au participat la meciul legendelor clubului Galatasaray

Hagi (Foto) şi Popescu au participat la meciul legendelor clubului Galatasaray (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Meciul a fost câştigat de echipa din care au făcut parte Hagi şi Popescu, cu scorul de 8-3, prin golurile înscrise de Savaş Koc (2), Tanju Colak (2), Ilyas Kahraman (3) şi Murat Inan (autogol). Pentru formaţia adversă, formată tot din foşti jucători marcanţi ai echipei Galatasaray, au marcat Hakan Şukur, Turgay Aksu şi Cevat Prekazi.

Potrivit ajansspor.com, echipa învingătoare l-a avut căpitan chiar pe preşedintele clubului, Adnan Polat, iar formaţia adversă a fost condusă din teren de Alp Yalman. Polat a ţinut un discurs referitor la despărţirea de stadionul Ali Sami Yen, în timpul căruia a fost fluierat de suporteri.

TITLURILE ZILEI

Meciul legendelor a avut loc înainte de partida Galatasaray - Beyazpazari Şekerspor, din Cupa Turciei. Festivităţile prilejuite de despărţirea de stadionul Ali Sami Yen au mai inclus focuri de artificii, reprezentaţii de dans, precum şi prezentarea pe ecranele de la stadion a performanţelor obţinute de Galatasaray de-a lungul timpului.

Spectatorii prezenţi la eveniment au stat pe perne în culorile galben-roşu, scaunele fiind demontate dinainte deoarece clubul a anunţat că le va scoate la vânzare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici