Hagi şi Popescu, în echipa lui Ronaldo şi Zidane la un meci împotriva sărăciei

Gheorghe Hagi şi Gheorghe Popescu au participat, marţi seară, la Hamburg, la un meci caritabil câştigat de "Prietenii lui Ronaldo şi Zidane", scor 5-4, cu vedete ale formaţiei Hamburger SV.

234 afișări
Imaginea articolului Hagi şi Popescu, în echipa lui Ronaldo şi Zidane la un meci împotriva sărăciei

Hagi şi Popescu, în echipa lui Ronaldo şi Zidane la un meci împotriva sărăciei

Printre "Prietenii lui Ronaldo şi Zidane" s-au mai aflat Barthez, Canavarro, Karembeu, Makélélé, Michel Salgado, Pires, Luis Figo, Capdevila sau Drogba.

Echipa a fost antrenată de Marcelo Lippi şi Bora Milutinovici, iar arbitrul meciului a fost Pierluigi Collina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici