Halep a abandonat în optimile de la Wuhan. Ce a declarat după retragere

Simona Halep (6 WTA) a încheiat prin abandon turneul de la Wuhan, după 46 de minute, în faza optimilor de finală, iar adversare sa Elena Rybakina (50 WTA) merge în sferturi.

2553 afișări
Imaginea articolului Halep a abandonat în optimile de la Wuhan. Ce a declarat după retragere

Halep a abandonat în optimile de la Wuhan

Reprezentanta de 20 de ani a Kazahstanului se afla la conducere pe tabelă, 5-4 în primul set, după ce revenise de la 2-4, în momentul în care Simona Halep s-a retras. Simona Halep a declarat, după ce a abandonat meciul cu Elena Ribakina, că accidentarea e de natură musculară. Sportiva noastră a explicat că problemele la spate par diferite faţă de hernia de disc suferită anul trecut, dar durerile sunt în aceeaşi zonă.

„Este o accidentare în zona lombară. Cred că e mai mult musculară, dar nu ştiu până nu fac un control. S-a produs la 4-4, 0-30, cu reverul, am simţit o durere ascuţită. Nu ştiu încă (n.red. – dacă este la fel ca precedenta accidentare la spate). Pare un pic diferită, dar este în aceeaşi zonă”, a declarat Halep, potrivit site-ului WTA.

TITLURILE ZILEI

 

 

 

 

Simona Halep este aşteptată să evolueze săptămâna viitoare la turneul Premier Mandatory de la Beijing, dacă se va recupera. Românca ocupă în acest moment locul 5 în clasamentul WTA LIVE, după ce, prin victoria de marţi în faţa Barborei Strycova a întrecut-o pe Bianca Andreescu, însă va fi depăşită de Petra Kvitova sau de Kiki Bertens dacă una dintre aceste două jucătoare va câştiga trofeul la Wuhan.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici