Halep, discurs superb după debutul perfect de la Indian Wells: "Nu doar bărbaţii pot face lucruri măreţe"

Simona Halep a demarat în trombă la Indian Wells, reuşind să o învingă pe Barbora Strycova, scor 6-2, 6-4, după 86 de minute. La final, românca a transmis un mesaj special.

2469 afișări
Imaginea articolului Halep, discurs superb după debutul perfect de la Indian Wells: "Nu doar bărbaţii pot face lucruri măreţe"

Halep, discurs superb după debutul perfect de la Indian Wells: "Nu doar bărbaţii pot face lucruri măreţe"

Halep s-a legat de ziua de 8 martie: "Ştiu că am mulţi fani aici. Simt dragostea lor, aprecierea. De asta joc un tenis bun de fiecare dată când vin aici. E o adevărată plăcere

Este o mare zi pentru noi, femeile. Eu am comandat un buchet de flori pentru mama. În România e o zi importantă. Şi în fiecare an sunt aici, aşa că sunt puţin tristă că nu pot sărbători, dar voi avea apoi timp.

Cred că femeile pot vedea şi trebuie să creadă că pot face orice. Putem realiza orice. Putem fi femei de succes, nu există limită. Nu doar bărbaţii pot face lucruri măreţe. Şi noi, femeile, putem realiza orice. Cred că se pot inspira din cariera mea. Dacă nu renunţi niciodată, atunci poţi reuşi orice", a spus Halep, după victoria cu Barbora Strycova.

TITLURILE ZILEI

Simona Halep are nevoie de o prezenţă în finală pentru a avea şanse matematice de a reveni pe prima poziţie WTA la finalul acestui turneu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici