Handbal: Slovenia, prima naţională calificată în optimi din grupa României

Slovenia este prima naţională din grupa României care s-a calificat în optimile de finală ale Campionatului Mondial de handbal feminin. Ana Gros & Co au învins Angola cu 32-25 şi merg mai departe, având avantajul meciului direct în eventualitatea că africancele le vor egala la puncte.

481 afișări
Imaginea articolului Handbal: Slovenia, prima naţională calificată în optimi din grupa României

Handbal: Slovenia, prima naţională calificată în optimi din grupa României

Greu însă de crezut şi acest scenariu, având în vedere că Slovenia va juca joi în compania statului Paraguay.

După primul meci al zilei de marţi de la Trier, clasamentul se prezintă astfel: 1. Spania – 4p, 2. România – 4p, 3. Slovenia – 4p, 4. Franţa – 2p, 5. Angola – 0p, 6. Paraguay – 0p. Slovenia şi Angola au câte trei partide disputate, iar celelalte, câte două jocuri. Azi se mai joacă Franţa – Paraguay (ora 19:00) şi România – Spania (ora 21:30).

TITLURILE ZILEI

Tot marţi, Japonia a produs o altă mare surpriză la acest Campionat Mondial, după ce a învins Muntenegru cu 29-28 într-un meci din Grupa C. Niponele au şanse mari de a urca în optimi, după ce au făcut egal şi cu Brazilia (28-28). Brazilia sau Muntenegru riscă acum să rămână în afara jocurilor din fazele eliminatorii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici