Handbalista Crina Pintea a fost nominalizată în echipa ideală a Ligii Campionilor

Pivotul echipei naţionale a României, Crina Pintea, a fost nominalizată de EHF (Forul european de handbal) în echipa ideală a Ligii Campionilor din acest sezon.

233 afișări
Imaginea articolului Handbalista Crina Pintea a fost nominalizată în echipa ideală a Ligii Campionilor

Handbalista Crina Pintea a fost nominalizată în echipa ideală a Ligii Campionilor

Jucătoarea lansată de Gheorghe Tadici la Silcotub Zalău a impresionat în doar un sezon la Gyor, formaţie cu care s-a calificat în Final Four-ul de la Budapesta, turneu ratat de campioana României, CSM Bucureşti. Pintea are o misiune grea pentru a intra în echipa sezonului 2018-2019 întrucât se bate pentru a-şi face loc în 7-le ideal al competiţiei cu Beatrice Edwige (Metz), Ksenya Makeeva (Rostov), Sladjana Pop-Lazic (Brest) şi Meike Schmelzer (Thuringer).

Toţi cei care vor să o voteze pe Pintea o pot face intrând pe site-ul oficial al Federaţiei Europene de Handbal până la data de 8 mai, urmând ca echipa tip să fie anunţată în timpul Final Four-ul Ligii Campionilor, programat pe 11 şi 12 mai, la Budapesta.

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici