Hănescu felicită echipa naţională pentru succesul cu Danemarca

Tenismanul Victor Hănescu, proaspăt calificat în optimile turneului de la Montpellier, a transmis felicitări din Franţa componenţilor echipei naţionale pentru succesul din întâlnirea de Cupa Davis cu reprezentanta Danemarcei.

142 afișări
Imaginea articolului Hănescu felicită echipa naţională pentru succesul cu Danemarca

Hănescu felicită echipa naţională pentru succesul cu Danemarca

"Îi felicit pe băieţi pentru rezultat, eram convins că se vor descurca excelent!”, a spus cel mai bine clasat jucător român, care zilele acestea a urcat pe poziţia 59 în clasamentul ATP. Victor Hănescu se pregăteşte să joace turul secund de la Montpellier cu învingătorul partidei dintre Adrian Ungur şi francezul Julien Benneteau, al şaselea favorit al turneului. Hănescu s-a calificat în optimile turneului ATP 250 de la MontPellier, Franţa, învingându-l pe spaniolul Guillermo Olaso în două seturi, 6-1, 7-6, într-o o oră şi 11 minute de joc.

TITLURILE ZILEI

Hănescu spune că se simte într-o formă de joc excelentă: "Simt că acesta va fi cel mai bun an al meu, îmi doresc să joc foarte bine şi să mă bucur de jocul meu pe teren. Urmează câteva turnee ATP importante, şi vreau să dau tot ce am mai bun", a spus Hănescu.

Sportivul român se pregăteşte pentru Turneul ATP 500 din Rotterdam, Olanda, care începe în 11 februarie, dar mai ales pentru turneele de ATP 500 din Dubai şi cele două turnee ATP de câte 1000 de puncte din America, din luna martie, Indian Wells şi Miami.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici