Hănescu şi-a pierdut cunoştinţa în timpul unui meci din cadrul turneului de la Rennes. Jucătorul a fost transportat la spital

Jucătorul de tenis Victor Hănescu, prezent în aceste zile în Franţa, şi-a pierdut cunoştinţa şi a fost transportat de urgenţă la spital, el abandonând de la turneul challenger de la Rennes, dotat cu premii în valoare de 85.000 de euro, informează digisport.ro.

5348 afișări
Imaginea articolului Hănescu şi-a pierdut cunoştinţa în timpul unui meci din cadrul turneului de la Rennes. Jucătorul a fost transportat la spital

Hănescu şi-a pierdut cunoştinţa şi a abandonat de la turneul de la Rennes (Imagine: AFP/Mediafax Foto)

Jucătorul român şi-a pierdut cunoştinţa şi a căzut, lovindu-se la bărbie. În urma loviturii, el a sângerat puternic, medicii de la spital aplicându-i câteva puncte de sutură pentru a închide rana. În perioada următoare, Hănescu va fi supus unor investigaţii amănunţite pentru a se stabili exact cauza incidentului.

Contactat de agenţia de presă MEDIAFAX, preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, a declarat, marţi, că nu are informaţii despre starea de sănătate a jucătorului. "I-am trimis un SMS şi lui Hănescu, şi lui Copil, care se află la acelaşi turneu, dar deocamdată nu am primit niciun răspuns. O să mai încerc, sper să îmi răspundă", a spus Cosac.

TITLURILE ZILEI

Potrivit site-ului oficial al ATP, numărul 186 mondial a abandonat din cauza unei stări de slăbiciune generală.

În primul tur al turneului de la Rennes, Victor Hănescu ar fi trebuit să joace cu Marius Copil. În urma abandonului, Copil îl va întâlni pe francezul Sebastien Boltz, venit din postura de lucky loser.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici