Gabi Tamaş rămâne la Hapoel Haifa, dar fundaşul nu a fost iertat. Clubul a decis să îl sancţioneze DUR

Gabriel Tamaş va rămâne la Hapoel Haifa şi în sezonul următor, dar va fi sacţionat după ieşirile din afara terenului. Fundaşul nu a fost iertat de toate episoadele neplăcute, iar clubul a decis să îl sancţioneze cu reducerea salariului în următoarele 5 luni, cu 5.000 de euro.

1980 afișări
Imaginea articolului Gabi Tamaş rămâne la Hapoel Haifa, dar fundaşul nu a fost iertat. Clubul a decis să îl sancţioneze DUR

Hapoel Haifa îl va sancţiona pe Gabi Tamaş - presă

Din fericire pentru fundaş, situaţia revine la normal ulterior, dacă se ţine la distanţă de episoadele în care a fost implicat în perioada trecută. În acelaşi timp, anunţă colbonews.co.il, Tamaş primeşte toate bonusurile şi primele pentru sezonul recent încheiat, iar clubul se obligă să plătească toate cheltuielile de judecată. Site-ul oficial al lui Hapoel făcea sâmbără următoarele precizări: ”Patronul Hapoel Haifa, Yoav Katz, şi jucătorul Gabriel Tamaş au ajuns la un acord pentru ca fotbalistul să rămână pentru al treilea sezon la club”.

Decizia patronului pare una surprinzătoare la prima vedere, judecând prin prisma unui episod petrecut în urmă cu câteva săptămâni. Tamaş a fost contactat de omul de afaceri, moment în care românul a început să îl înjure şi totul părea că va duce la ruperea contractului. Dialogul fusese făcut public chiar de patron. ”În seara în care avea loc petrecerea am primit un mesaj de la Tamaş în care îmi spunea ca vrea să-i fie reziliat contractul. L-am intrebat de ce şi mi-a spus că nu consideră că mai poate ajuta clubul. Mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva pentru că el nu vorbeşte aşa şi m-am întors la birou în jurul orei 1.30. Am reuşit să vorbesc la telefon cu Tamaş. Era foarte diferit, de obicei îmi vorbeşte respectuos, îmi spune 'domnul preşedinte', acum ţipa şi înjura.

A doua zi am mers la antrenament şi am vorbit cu colegii lui care au fost la petrecere, deoarece el nu are voie sa meargă neînsoţit. Mi-au spus că atunci când au ajuns la 10 seara, el avea deja un comportament ciudat", a spus Katz, conform one.co.il.

Taguri:
tamaş,
probleme,
hapoel

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici