Helmuth Duckadam: Unul din obiectivele FCSB-ului este să joace pe Stadionul Ghencea

FCSB îşi propune să joace meciurile din campionat şi cupele europene pe Stadionul Ghencea, aflat în acest moment în reconstrucţie. Afirmaţia a fost făcută de un oficial al vicampioanei, Helmuth Duckadam, care punctează că arena este a statului şi poate să fie închiriată de oricine.

86 afișări
Imaginea articolului Helmuth Duckadam: Unul din obiectivele FCSB-ului este să joace pe Stadionul Ghencea

Helmuth Duckadam: Unul din obiectivele FCSB-ului este să joace pe Stadionul Ghencea

Deşi se spunea că Steaua va fi singura echipă care va juca pe noul stadion, fostul mare portar vine cu argumente clare, care nu pot fi contestate. Totuşi, în aceeaşi situaţie este şi echipa Craiovei din Liga 4, care a depus cerere pentru a juca pe Stadionul ”Ion Oblemenco”, dar este refuzată. "Cu siguranţă că rămâne un obiectiv să jucăm pe noul stadion Steaua. Nu văd ce altă echipă ar putea juca acolo. CSA Steaua? Nu ştiu dacă îşi vor putea permite pentru că acel stadion e făcut din bani publici, acel stadion trebuie închiriat. Că va fi închiriat de FCSB, Dinamo sau Viitorul, e aceeaşi situaţie ca la Arena Naţională, deci nu e o proprietate a cuiva acel stadion. Cu timpul, probabil că stadionul Giuleşti şi Dinamo vor fi cedate primăriilor, cum e normal. Nu cred că o instituţie de stat poate să aibă un stadion propriu pentru că nu ştiu cum justifică acele lucrări de mentenanţă", a precizat Helmuth Duckadam la ProSport Live. Stadionul Steaua va avea o capacitate de 31.254 de locuri. Costul total al lucrărilor se ridică la 64.5 milioane de euro. Arena va cuprinde şi spaţii de cazare de sportivi, un restaurnat, un muzeu al clubului, spaţii VIP, spaţii pentru birouri şi diverse magazine.

TITLURILE ZILEI

Meciurile de la EURO 2020 vor fi găzduite de 12 oraşe europene: Amsterdam, Baku, Bilbao, Bucureşti, Budapesta, Copenhaga, Dublin, Glasgow, Londra, Munchen, Roma şi Saint Petersburg. Arena Naţională din Bucureşti va găzdui patru jocuri de la turneul final care marchează 60 de ani de la înfiinţarea competiţiei: trei partide din faza grupelor, respectiv un meci din optimile de finală. Partidele din grupe vor avea loc pe 14, 18 şi 22 iunie 2020, iar jocul din optimi e programat pentru 29 iunie.

 

Taguri:
fcsb,
arenă,
stadion

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici