Horia Tecău s-a calificat în optimi la dublu, la Wimbledon

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 11, s-a calificat, marţi, în optimile de finală ale probei de dublu masculin de la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, informează site-ul oficial al competiţiei.

177 afișări
Imaginea articolului Horia Tecău s-a calificat în optimi la dublu, la Wimbledon

Horia Tecău, Jean-Julien Rojer (Imagine: Andreea Alexandru/ Mediafax Foto)

Tecău şi Rojer au învins, cu scorul de 7-6 (7/3), 6-3, 7-6 (10/8), perechea Feliciano Lopez/Jurgen Melzer (Spania/Austria), după două ore şi 28 de minute de joc.

În optimi, Tecău şi Rojer vor întâlni cuplul Leander Paes/Radek Stepanek (India/Cehia), favoritul numărul 5.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici