Ianis Hagi criticat DUR de fanii lui Genk, după eşecul din campionat, 0-2, cu Zulte Waregem

Genk a pierdut pentru a doua etapă la rând în campionatul din Belgia, 0-2 cu Zulte Waregem, iar fanii campioanei n-au mai suportat eşecurile.

4470 afișări
Imaginea articolului Ianis Hagi criticat DUR de fanii lui Genk, după eşecul din campionat, 0-2, cu Zulte Waregem

Ianis Hagi criticat DUR de fanii lui Genk, după eşecul din campionat, 0-2, cu Zulte Waregem

Nici Ianis Hagi (20 de ani), abia transferat de la Viitorul în această vară, n-a scăpat de furia fanilor "Bufalos", care au transmis mai multe mesaje critice la adresa echipei în mediul online.

Genk a fost învinsă de Waregem, 0-2, după ce etapa trecută a pierdut contra lui Mechelen, 1-3. Fanii n-au mai suportat şi şi-au spus oful pe internet. "Echipa n-a contat la mijlocul terenului, a fost mult mai lentă. Jucătorii nu au idei, nu joacă deloc", a scris unul dintre suporterii lui Genk pe Twitter.

TITLURILE ZILEI

"E imposibil să ai aproape aceeaşi echipă ca în sezonul trecut şi să existe atât de multe pase greşite. Băieţii ăştia ştiu că a început sezonul?", a fost remarca unui alt fan.

Ianis Hagi s-a făcut remarcat doar prin câteva execuţii periculoase din faze fixe, însă n-a fost suficient ca să-i impresioneze pe supoteri. Nici fiul "Regelui" Hagi n-a scăpat de critici. "Mult prea lent totul. Hagi ştie că poţi să te deplasezi şi fără minge la picior?", a postat un alt suporter, tot pe Twitter.

Hagi junior a marcat la debutul la Genk, la doar două minute de la intrarea pe teren, pe 26 iulie, într-o victorie a campioanei Belgiei cu 2-1 contra lui Kortrijk.

 

Taguri:
ianis hagi,
genk,
belgia

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici