Ianis Hagi, cu gândul la EURO 2019: Ne aşteaptă meciuri grele, decisive. Vreau să fiu pregătit 100% acolo

Ianis Hagi a avut o evoluţie decentă în Malta, în succesul cu 4-0 al României, iar acum anunţă că se gândeşte la EURO 2019.

122 afișări
Imaginea articolului Ianis Hagi, cu gândul la EURO 2019: Ne aşteaptă meciuri grele, decisive. Vreau să fiu pregătit 100% acolo

Ianis Hagi: Acum sunt cu gândul la echipa de tineret, pentru că sunt aşteptări foarte mari

Pentru Hagi Jr urmează prezenţa la Campionatul European U21: "Sunt fericit. E rezultatul pe care ni l-am dorit, ne-am făcut treaba uşoară din primele minute. Acum sunt cu gândul la echipa de tineret, pentru că sunt aşteptări foarte mari. Ştiu că sunt aşteptări şi de la mine. Am încercat să joc pentru coechipieri, asta încerc de fiecare dată. Cu Norvegia a fost mai bine, dar niciun meci nu seamănă cu celălalt. Îmi doresc să fiu chemat în continuare aici şi să joc din ce în ce mai bine.

TITLURILE ZILEI

Chipciu este o pierdere, dar suntem echipa naţională şi cred că sunt foarte mulţi jucători pe acel post. Ne aşteaptă meciuri grele, decisive. Sunt foarte concentrat pe Campionatul European (n.r întrebat dacă se gândeşte la un transfer), mi-e gândul la meciurile pe care le am şi vreau să fiu pregătit 100% acolo", a spus Ianis Hagi, la microfonul Pro TV.

După primele patru etape, România are şapte puncte şi va primi vizita Spaniei în etapa următoare. În această campanie, România a pierdut cu 1-2 în Suedia, a învins Feroe cu 4-1, Malta cu 4-0, iar în Norvegia am obţinut o remiză, scor 2-2. La EURO se califică doar primele două clasate din fiecare grupă.

Clasament Grupa F

Spania - 12p.
Suedia - 7p.
România - 7p.
Norvegia - 5p.
Malta - 3p.
Insulele Feroe - 0p.

România la EURO U21

Televiziunea Română va difuza toate meciurile echipei naţionale U21 de la Campionatul European din 2020. România U21 a fost repartizată în Grupa C, alături de Anglia, Franţa şi Croaţia. Campionatul European este organizat în perioada16-30 iunie 2019. După faza grupelor de la turneul final, câştigătoarele grupelor şi cel mai bun loc secund merg în semifinale, iar cele 4 echipe sunt calificate automat la Jocurile Olimpice din 2020.

Lotul convocat de Mirel Rădoi pentru Campionatul European U21 din Italia şi San Marino

Portari: Ionuţ Radu (Genoa), Cătălin Căbuz (Hermannstadt), Andrei Vlad (FCSB)

Fundaşi: Cristian Manea (CFR Cluj), Ionuţ Nedelcearu (FC Ufa), Adrian Rus (Sepsi OSK Sf. Gheorghe), Alexandru Paşcanu (Leicester City), Virgil Ghiţă (FC Viitorul), Florin Ştefan (Sepsi OSK Sf. Gheorghe), Radu Boboc (FC Viitorul)

Mijlocaşi: Tudor Băluţă (FC Viitorul), Dragoş Nedelcu (FCSB), Alexandru Cicâldău (U Craiova 1948 CS), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Dennis Man (FCSB), Ianis Hagi (FC Viitorul), Florinel Coman (FCSB), Darius Olaru (Gaz Metan Mediaş), Denis Drăguş (FC Viitorul), Vlad Dragomir (Perugia)

Atacanţi: George Puşcaş (Palermo), Adrian Petre (Esbjerg fB), Andrei Ivan (Rapid Viena)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici