Ianis Hagi va fi transferat de Genk pentru 10 milioane de euro

Ianis Hagi (20 de ani) s-ar fi înţeles cu Genk şi în cel mai scurt timp ar urma să se alăture echipei care în sezonul precedent a cucerit titlul în Belgia. Suma de transfer se ridică la 10 milioane de euro, după cum anunţă sport.ro

3124 afișări
Imaginea articolului Ianis Hagi va fi transferat de Genk pentru 10 milioane de euro

Genk a cucerit în sezonul precedent titlul în Belgia, astfel că va evolua direct în grupele Ligii Campionilor. Gheorghe Hagi şi-a dorit cu orice preţ ca Ianis să ajungă la o echipă ce evoluează în grupele unei competiţii europene. Miercuri, la Digi Sport, Gheorghe Hagi a explicat în ce condiţii va pleca Ianis: "Nu s-a putut face transferul înainte de European. Apoi, lucrurile au mers mai bine şi au apărut tot mai multe oferte. Noi a trebuit să analizăm. Cel puţin 3-4 echipe au vorbit concret, cu oferte clare: de la bani foarte mulţi, la bani mai puţini. Banii nu au contat în aceste discuţii, fundamental e proiectul şi echipa".

TITLURILE ZILEI

Ianis Hagi a adunat aproape 90 de partide oficiale în tricoul Viitorului, iar acum e gata pentru a doua aventură europeană. În perioada 2016-2018, Ianis a fost legitimat la Fiorentina, însă n-a reuşit să se impună la italieni.

La Genk este legitimat şi Vlamdimir Screciu, fost jucător la Craiova, care însă a avut mari bătăi de cap din cauza unei accidentări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici