Ianis şi Gică Hagi, „vânaţi” de una dintre cele mai importante echipe din Rusia. "Hagi jr. va merge acolo, dacă tatăl său îi ia locul antrenorului!"

Gică Hagi şi Ianis Hagi ar putea începe un nou proiect interesant, tot împreună, la o super campioană din Europa.

1319 afișări
Imaginea articolului Ianis şi Gică Hagi, „vânaţi” de una dintre cele mai importante echipe din Rusia. "Hagi jr. va merge acolo, dacă tatăl său îi ia locul antrenorului!"

Ianis şi Gică Hagi, „vânaţi” de una dintre cele mai importante echipe din Rusia. "Hagi jr. va merge acolo, dacă tatăl său îi ia locul antrenorului!"

Jurnaliştii ruşi de la Sovsport.ru scriu despre interesul lui Spartak Moscova pentru decarul Viitorului, iar mutarea ar avea loc mai mult ca sigur, dacă Gică Hagi ar prelua echipa antrenată în prezent de rusul Oleg Kononov.

Una dintre cele mai importante echipe din Rusia, Spartak Moscova, de 10 ori campioană naţională, ar putea da două lovituri importante în următoarea perioadă de transferuri. Publicaţia Sovsport.ru a cercetat subiectul “Ianis Hagi la Spartak Moscova” şi a tras concluzia: conducerea nu a făcut o ofertă oficială pentru jucătorul român de la U21, iar singura propunere concretă e venită din partea FCSB.

TITLURILE ZILEI

Sursa citată afirmă că Gică Hagi nu l-ar lăsa pe Ianis singur în Rusia, întrucât ar fi prea riscant, iar o mutare în estul Europei nu ar fi chiar mişcarea aşteptată de cei doi. Totuşi, transferul s-ar putea oficializa, dacă Gică Hagi ar prelua Spartak: “Probabil că este cel mai important jucător din istoria fotbalului românesc, golgheterul din toate timpurile a naţionalei României (35 de goluri, alături de Adrian Mutu), fost jucător al Barcelonei şi fotbalist al naţionalei României de la Cupa Mondială din 1994. Se spune că Gheorghe Hagi e deschis proiectelor interesante, iar munca la Spartak e interesantă. Hagi jr. va merge la Spartak, dacă tatăl său îi ia locul lui Kononov (n.r. – actualul antrenor al echipei)”, scriu ruşii.

FCSB, pe urmele lui Ianis Hagi

Gigi Becali ar fi oferit trei milioane de euro plus 20% dintr-un eventual transfer, pentru ca Hagi să-l lase pe Ianis la FCSB. Mutarea nu s-a realizat, iar Ianis are şanse foarte mari să ajungă în străinătate.

14 goluri şi opt pase decisive în 39 de partide a bifat Ianis Hagi pentru Viitorul în acest sezon, în toate competiţiile.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici