Ieşirea din competiţia de la Doha o va costa pe Simona Halep. Ce ar putea pierde românca

  • Renunţarea la turneul din Doha ar putea să o coste pe Simona Halep
  • Bonusul oferit de WTA implică participarea la toate competiţiile importante
  • Criteriile de bază pentru acordarea bonusurilor s-au schimbat,
1762 afișări
Imaginea articolului Ieşirea din competiţia de la Doha o va costa pe Simona Halep. Ce ar putea pierde românca

Ieşirea din competiţia de la Doha o va costa pe Simona Halep. Ce ar putea pierde românca

Simona Halep (28 de ani, nr. 2 WTA) a câştigat sâmbătă, 22 februarie, turneul de la Dubai, însă nu va participa la competiţia de la Doha, care are loc în această săptămână. Simona poate avea de piedut pe plan financiar din cauza acestei decizii. 

Pentru a primi bonusul oferit de WTA la finalul sezonului, jucătoarea din România este obligată să participe la competiţiile importante, cum ar fi cele de la Roma, Rogers Cup, Cincinnati şi Wuhan. Doar aşa poate fi eligibilă să primească bonusul.

Criteriile de bază pentru acordarea bonusurilor s-au schimbat, astfel că la finalul acestui sezon nu se va mai ţine cont de clasamentul WTA. Se va realiza un clasament separat, în funcţie de rezultate şi turneele importante la care a participat fiecare sportivă de-a lungul sezonului.

Lista cu sumele oferite, în funcţie de noul clasament:

Locul 1 - un milion de dolari
Locul 2 - 700.000 de dolari
Locul 3 - 650.000 de dolari
Locul 4 - 450.000 de dolari
Locul 5 - 450.000 de dolari
Locul 6 - 350.000 de dolari
Locul 7 - 225.000 de dolari
Locul 8 - 225.000 de dolari
Locul 9 - 225.000 de dolari
Locul 10 - 225.000 de dolari

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici