Ilie Năstase: Mihaela Buzărnescu are perfomanţe foarte bune, iar acesta este anul ei de graţie

Mihaela Buzărnescu, locul 24 WTA şi cap de serie numărul 5, e ultimul act de la San Jose, acolo unde va juca împotriva Mariei Sakkari, locul 49 WTA. Dacă se va impune în prima ei finală de turneu Premier, românca va urca pe poziţia 20 în ierarhia mondială.

853 afișări
Imaginea articolului Ilie Năstase: Mihaela Buzărnescu are perfomanţe foarte bune, iar acesta este anul ei de graţie

Ilie Năstase: Mihaela Buzărnescu are perfomanţe foarte bune, iar acesta este anul ei de graţie

"Mihaela are un an foarte bun. Păcat că nu este mai tânără, dar e bine şi acum. Şi eu am avut cele mai mari performanţe după 26 de ani. Ea are un an de graţie!

Buzărnescu poate ajunge la Turneul Campioanelor, dacă mai joacă două finale. Manifestările ei sunt foarte bune. O ajută să se descarce! Mihaela are un clasament foarte bun pentru vârsta ei", a spus Ilie Năstase la Digi Sport.

Dacă va câştiga turneul, Buzărnescu va ajunge în top 20. De asemenea, va primi aproape 137.000 de dolari şi 470 de puncte. "Sunt cel mai mândră de faptul că voi ocupa o poziţie mai bună în clasament săptămâna viitoare. Este o mare realizare, de care sunt mândră. Dacă voi ajunge în Top 20, obiectivul meu încă de când aveam 14 ani, o să fie un sentiment extraordinar”, a spus Buzărnescu, conform wtatennis.com.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici