Incidente la Paris după victoria Marocului: 42 de arestări. Un bărbat, înjunghiat la Milano

Revolte la Paris şi la Milano provocate de excese alor fanilor Marocului, bucuroşi că naţionala lor s-a calificat în semifinalele Cupei Mondiale de fotbal din Qatar.

2680 afișări
Imaginea articolului Incidente la Paris după victoria Marocului: 42 de arestări. Un bărbat, înjunghiat la Milano

Incidente la Paris după victoria Marocului: 42 de arestări. Un bărbat, înjunghiat la Milano

Calificarea istorică a Marocului în semifinalele Cupei Mondiale din Qatar, prima ţară africană ajunsă în această fază a competiţiei, a fost sărbătorită de aproximativ 20.000 de persoane pe Champs-Élysées din Paris, unde au avut loc incidente care au dus la arestarea a 42 de persoane, informează autorităţile.

Un număr important de agenţi de poliţie, de circa 1.220 de agenţi, a fost desfăşurat în zonă, pentru cele două meciuri din sferturile de finală, dintre Maroc şi Portugalia şi Franţa împotriva Angliei, de sâmbătă.

Bucuria iniţială s-a transformat treptat în revoltă, ducând la arderea a două motociclete pe străzile adiacente zonei Champs-Élysées.

Incidente s-au înregistrat şi la Milano, unde cel puţin 5.000 de oameni au ieşit pe străzi.Un bărbat a fost înjunghiat grav.

Victima, un tânăr de 30 de ani, pare să fi fost atacată de o persoană originară din Europa de Est, scrie presa peninsulată, iar acum se zbate între viaţă şi moarte

Potrivit martorilor oculari, se pare că victima, în vârstă de 30 de ani, a fost atacată în timp ce încerca să potolească o ceartă între alţi doi bărbaţi.

Marocanii au provocat incidente şi la Bruxelles, după ce au învins Belgia cu 2-0, iar în semifinale, naţionala lor se va duela cu Franţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici