Înotătorul Daniel Martin a cucerit argintul la Jocurile Olimpice de Tineret, proba 100 m spate

Ziua a doua de întreceri la Jocurile Olimpice de Tineret de la Buenos Aires a adus României un spectru complet de medalii: aur prin judoka Adrian Şulcă (81 kg), argint prin înotătorul Daniel Martin (100 m spate) şi bronz prin halterofila Mihaela Cambei (48 kg).

361 afișări
Imaginea articolului Înotătorul Daniel Martin a cucerit argintul la Jocurile Olimpice de Tineret, proba 100 m spate

Înotătorul Daniel Martin a cucerit argintul la Jocurile Olimpice de Tineret, proba 100 m spate

Daniel Martin a fost ultimul medaliat al României în ziua de luni. Băcăuanul şi-a confirmat statutul de favorit la podium şi a cucerit argintul în proba de 100 m spate. Daniel a pornit tare şi a întors primul la 50 de metri (25,65 sec) cu 25 de sutimi înaintea rusului Kliment Koleshnikov. Pe a doua parte a cursei, Martin a aruncat în luptă toată energia pentru a rezista atacului dat de rus (triplu campion european de seniori în acest an) şi de italianul Ceccon. A încheiat pe locul doi, cu 53,59, fiind întrecut pe final de Koleshnikov (53,26).

TITLURILE ZILEI

► La un pas de podium a fost şi halterofilul Marian Emanuel Danciu. Reprezentantul României la categoria 62 kg a încheiat concursul olimpic pe locul 4, cu 258 kg. El a ridicat 115 kg la smuls şi 143 la aruncat. Podiumul a fost ocupat de: 1. Lalrinnunga Jeremy (India) 274 kg, 2. Caner Toptas (Turcia) 263 kg, 3. Jose Estiven Villar Manjarres (Columbia) 260 kg.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici