Înotătorul David Popovici a câştigat aurul la Festivalul Olimpic al Tineretului European de la Baku

Înotătorul David Popovici (15 ani) a câştigat miercuri, medalia de aur pentru România, la proba masculină de 100 de metri, stilul liber, la Festivalul Olimpic al Tineretului European de la Baku.

495 afișări
Imaginea articolului Înotătorul David Popovici a câştigat aurul la Festivalul Olimpic al Tineretului European de la Baku

Înotătorul David Popovici a câştigat aurul la Festivalul Olimpic al Tineretului European de la Baku

David Popovici a terminat cursa în 49.82 secunde. Podiumul a fost completat de sportivul din Marea Britanie, Whittle Jacob care a terminat cursa în 49.99 secunde şi de danezul Nickelsen Rasmus, care a încheiat în 50.22 secunde.

Până acum, România a obţinut cinci medalii la Festivalul Olimpic al Tineretului European de la Baku. La judo, Robert Matei a obţinut argintul, iar Barbara Hagianu a luat aurul. La înot, David Popovici a câştigat aurul. La lupte, Georgiana Antuca a luat aurul, iar Ana Maria Pîrvu a câştigat argintul.

TITLURILE ZILEI

Festivalul Olimpic al Tineretul European de la Baku va continua până la data de 27 iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici