Ionuţ Negoiţă anunţă că îi oferă gratis Dinamo Bucureşti lui Ion Ţiriac: Să facă performanţă

Finanţatorul Dinamo Bucureşti, Ionuţ Negoiţă, a declarat sâmbătă, că ar dori să îi ofere, fără nicio sumă de bani, clubul omului de afaceri Ion Ţiriac (80 de ani), cu condiţia ca acesta să îi readucă pe ”câinii roşii” la performanţele care i-a consacrat.

1244 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Negoiţă anunţă că îi oferă gratis Dinamo Bucureşti lui Ion Ţiriac: Să facă performanţă

Ionuţ Negoiţă anunţă că îi oferă gratis Dinamo Bucureşti lui Ion Ţiriac: Să facă performanţă

Reacţia finanţatorului de la Dinamo vine după ce Ion Ţiriac i-a ironizat pe ”câinii roşii”, în timpul evenimentului dedicat Simonei Halep, după câştigarea turneului de la Wimbledon.

”Într-un joc de tenis, cum se spune pe englezeşte, într-un game, 30-0 sau 0-30 este cel mai important scor. Ca 2-0 la fotbal. Bine, încă n-a fost 30-0 la fotbal, dar aşa cum se duce Dinamo, poate iese. Îmi pare rău, Dinamo e echipa mea. Să ne întoarcem la tenis”, a glumit Ion Ţiriac, aflat pe scenă lângă tânăra campioană la Wimbledon.

TITLURILE ZILEI

Ionuţ Negoiţă a spus că ar fi dispus să îi cedeze gratis clubul lui Ţiriac, dacă acesta din urmă ar investi în el. ”Domnul Ţiriac este un dinamovist pur sânge. Are o expertiză sportivă de necontestat, a organizat şi organizează turnee la cel mai înalt nivel, are o avere considerabilă, prin urmare cred că este cea mai bună soluţie pentru Dinamo. Şi îmi exprim disponibilitatea fermă de a-i ceda gratuit pachetul majoritar de acţiuni la Dinamo. Cu o minimă condiţie, anume aceea de a realiza investiţii în club prin care să readucă Dinamo acolo unde îi este locul, să facă performanţă. În condiţiile in care îl cedez gratuit, cred că este o afacere extrem de bună pentru dânsul şi sper sa accepte şi să reuşească sa readucă Dinamo acolo unde ii este locul”, a declarat Negoiţă, pentru Gazeta Sporturilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici