Irina Begu a fost eliminată în primul tur al turneului de la Nurnberg de numărul 523 WTA

Irina Begu (118 WTA) a fost eliminată, marţi, în primu tur al turneului de la Nurnberg, de ocupanta poziţiei 523 în clasamentul mondial, Anna-Lena Friedsam, scor 6-4, 3-6, 3-6.

91 afișări
Imaginea articolului Irina Begu a fost eliminată în primul tur al turneului de la Nurnberg de numărul 523 WTA

Irina Begu a fost eliminată în primul tur al turneului de la Nurnberg de numărul 523 WTA

Jucătoarea României din echipa de Fed Cup a început mai bine partida din turul inaugural al întrecerii de la Nurnberg şi s-a impus cu 6-4, în primul set. Friedsam, posesoarea unui wildcard, a replicat în actul secund, câştigând pe serviciul Irinei o dată. În decisiv, tot sportiva din Germania a avut iniţiativa, a condus cu 3-0 şi s-a impus cu 6-3, în ciuda faptului că Begu a avut două mingi de break în ultimul game a jocului.

Deşi părea că a ieşit din pasa proastă din ultima vreme, odată cu calificarea în turul 2 la Masters-ul de la Roma, Begu consemnează o înfrângere dureroasă în faţa lui Friedsam, cea care se află pe locul 523 în prezent. Tenismena de 25 de ani a atins cea mai bună clasare în 2016, locul 45, însă a avut parte de un declin major în ultimii ani, terminând pe 1025 anul 2017 şi pe 390 anul trecut.

TITLURILE ZILEI

În acest an, Irina Begu a înregistrat opt victorii şi 12 înfrângeri. Bucureşteanca a încheiat anul 2018 pe locul 67, însă rezultatele sub aşteptări din acest an au coborât-o până pe poziţia 118.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici