Irina Begu, eliminată în sferturile de finală ale probei de dublu de la Moscova

Perechea Irina-Camelia Begu/Arina Rodionova (România/Australia) a ratat, joi, calificarea în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de la Moscova, dotat cu premii în valoare totală de 710.000 de dolari, informează site-ul oficial al competiţiei.

85 afișări
Imaginea articolului Irina Begu, eliminată în sferturile de finală ale probei de dublu de la Moscova

Irina Begu, eliminată în sferturile de finală ale probei de dublu de la Moscova (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Begu şi Rodionova au fost învinse, în sferturile de finală, cu scorul de 6-2, 7-5, după o oră şi şase minute, de cuplul Martina Hingis/Flavia Pennetta (Elveţia/Italia), cap de serie numărul 2.

Pentru performanţa reuşită la Moscova, Begu şi Rodionova vor primi 100 de puncte în clasamentul de dublu şi un cec în valoare de 5.600 de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici